Visning af RACE NETTV

Herunder finder du forskellige måder, hvorpå du kan se RACE NETTV på dit tv feks. ved hjælp af en iPad, iPhone, iPod touch.

Kabelforbindelser
Du kan bruge et kompatibelt VGA, komposit, komponent eller HDMI-kabel til at tilslutte din PC eller MAC enhed.

AirPlay
Du kan bruge et Apple TV til at tilknytte din iOS-enhed, så du har mulighed for at streame RACE NETTV via AirPlay. Der findes flere oplysninger på Apples supportwebsted.

Chromecast
Du kan bruge en Google Chromecast til at knytte din PC eller MAC enhed til Chromecast, så du har mulighed for at streame RACENETTV trådløst.

 

Herunder - måske svar på nogle af dine spørgsmål:

  1. Er programmerne i HD? – Vi har valgt i starten at lægge alt på i den HD kvalitet som heder 720. Grunden til at vi ikke lægger op i fuld HD 1080 er at materialet fylder dobbelt så meget og dem med en lav internet hastighed typisk vil få problemer med afspilningen. På trods af HD valget kan programmerne jo kun vises i den kvalitet de er oprindeligt lavet i. Derfor vil flere af de ældre programmer selvfølgeligt ikke være i samme flotte kvalitet som der er tilgængeligt i dag.
  2. Sender RACE NETTV Live? - Umiddelbart har vi ikke planer endnu om livesendinger. Vi mener at Dansk Motorsport er mest velegnet til visning af højdepunkter – vores holdning er: Hellere et kort action fyldt program i stedet for et langt og kedeligt.
  3. Hvornår kan nye programmer ses på RACE NETTV? TV stationerne vil altid have første ret til programmerne – Derfor vil nye programmer tidligt blive lagt op på RACE NETTV efter alle Tv stationerne har fået deres programmer levceret.,
  4. Hvad er Nyhedsindslag? - Nyhedsindslag er 2-5 minutters højdepunkter typisk lagt på få timer efter løbene er afsluttet. Dyrt at lave, derfor vil det kun være fra udvalgte arrangementer vi laver disse som f.eks. Fra DM Rally løbene.
  5. Hvorfor er nogle programmer kun med Engelsk speak? – Det kan være fordi de oprindeligt er produceret til visning på udenlandske TV stationer.
  6. Hvor lang tid ligger programmer og indslag på kanalen? -  De vil typisk være tilgængelige mindst 1 år, men ældre programmer som har meget få visninger kan blive taget af allerede efter 3 mdr. De vil dog altid komme tilbage på et senere tidspunkt. Råbånd vil dog typisk ligge der i berænset tid 3-9 måneder og ikke komme på igen senere.