Brugerbetingelser for RACE NETTV

Velkommen til RACE NETTV. Vi er en abonnementstjeneste, som giver vores brugere adgang til Motorsportsprogrammer, som streames via internettet til fjernsyn, computere, mobiler, iPads og andre enheder med internetadgang.

1.    Medlemskab. Dit RACE NETTV medlemskab fortsætter fra måned til måned, indtil det opsiges. Medmindre du afmelder medlemskabet inden fornyelsesdatoen, giver du os tilladelse til at trække betaling for den følgende måneds eller års medlemskab via den oplyste betalingsmåde (se "Afmelding" nedenfor). Du skal have forbindelse til internettet og en kompatibel enhed samt give os en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde, som til enhver tid kan opdateres. Du kan se nøjagtige oplysninger om dit RACE NETTV medlemskab ved at gå til vores websted og klikke på linket "Din konto", som findes øverst på en hvilken som helst side på RACE NETTV webstedet under dit profilnavn.

2.    Fakturering. 2.1.   Faktureringsperiode. Vi fakturerer dig for medlemsgebyret for vores tjeneste hver måned via din betalingsmåde på den kalenderdag, der svarer til startdatoen for betalingsmedlemskabet. I visse tilfælde kan tidspunktet for faktureringen ændre sig, f.eks. hvis en betaling ikke kan afregnes, eller hvis betalingsmedlemskabet begyndte på en dato, som ikke findes i en given måned. Klik på "Faktureringsdetaljer" på siden "Din konto" for at se din næste betalingsdato.

2.2.   Betalingsmåder. Du kan ændre din betalingsmåde ved at gå til vores websted og klikke på linket "Din konto". Hvis en betaling ikke kan afregnes, på grund af udløb, utilstrækkelige midler eller andet, og du ikke redigerer din betalingsmåde eller afmelder din konto, kan vi suspendere din adgang til tjenesten, indtil vi har en gyldig betalingsmåde. Du giver os tilladelse til at fortsætte med at fakturere betalingsmåden, med eventuelle opdateringer, og du hæfter for ikke-hævede beløb. Dette kan medføre, at dine faktureringsdatoer ændres. For visse betalingsmåder kan udstederen af betalingsmåden afkræve dig et gebyr for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

2.3. Afmelding. Du kan afmelde dit RACE NETTV medlemskab når som helst. Du vil fortsat have adgang til RACE NETTV tjenesten frem til udgangen af den månedlige faktureringsperiode. Vi yder ikke refusion eller kredit for delvist brugte medlemsmåneder. For at afmelde medlemskabet skal du gå til "Din konto" og følge afmeldingsinstruktionerne. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode. Klik på "Faktureringsdetaljer" på siden "Din konto" for at se, hvornår din konto vil blive lukket.

2.4. Pris- og abonnementsændringer. Vi kan fra tid til anden ændre vores abonnementer og prisen på dem. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde for dig 30 dage efter, du har fået besked via e-mail. Årsabonnementer holder altid prisen i det gældende år.

3.  RACE NETTV-tjeneste

3.1. Du skal være 18 år, eller være myndig i den provins eller det område eller land, hvor du bor, for at kunne blive medlem af RACE NETTV

3.2. RACE NETTV tjenesten og indhold, der tilgås gennem tjenesten, er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug. Så længe du har et RACE NETTV medlemskab, tildeler vi dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig licens til at tilgå RACE NETTV tjenesten og se programmer via streaming. Bortset fra den ovennævnte begrænsede licens overdrages du ingen rettigheder, adkomster eller andele. Du accepterer, at du ikke må bruge tjenesten til offentlige fremvisninger.

3.3. Du accepterer at bruge RACE NETTV tjenesten, herunder alle funktioner forbundet dermed, i overensstemmelse med gældende lovgivning, regler og bekendtgørelser eller andre restriktioner om brug af tjenesten eller indholdet deri. Du accepterer, at du ikke må arkivere, downloade, gengive, distribuere, modificere, fremvise, udføre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge (bortset fra som det udtrykkeligt tillades i disse brugerbetingelser) indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem RACE NETTV tjenesten. Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdssikringerne i RACE NETTV tjenesten; skaffe dig adgang til RACE NETTV tjenesten ved hjælp af en robot, spider, scraper eller et andet automatisk middel; dekompilere, foretage reverse engineering eller disassemblering af software eller andre produkter eller processer, der er tilgængelige gennem RACE NETTV tjenesten; indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet i RACE NETTV tjenesten på nogen måde; eller benytte dig af datamining, dataindsamling eller dataudtræk. Derudover accepterer du, at du ikke må uploade, opslå, e-maile eller på anden måde sende eller overføre materiale, der er beregnet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr tilknyttet RACE NETTV tjenesten, herunder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer. Vi kan stoppe eller begrænse din brug af vores tjeneste, hvis du overtræder disse brugerbetingelser eller er involveret i ulovlig eller svigagtig brug af tjenesten.

3.4. Billed og lyd kvaliteten på streamede programmer kan variere fra computer til computer og enhed til enhed og kan påvirkes af flere faktorer, såsom hvor du er, den tilgængelige båndbredde gennem og/eller hastigheden på din internetforbindelse. SD-kvalitet kræver en forbindelseshastighed på mindst 0,5 Mbps. Dog anbefaler vi en hurtigere forbindelse for bedre billedkvalitet. Tilgængeligheden af HD og FULD-HD afhænger af din internetforbindelse og enhedens egenskaber. Ikke alt indhold er tilgængeligt i HD eller Fuld-HD. En downloadhastighed på mindst 5 Mbps pr. stream anbefales for at modtage indhold i HD, hvilket defineres som 720p eller mere. En downloadhastighed på mindst 10 Mbps pr. stream anbefales for at modtage indhold i Fuld-HD, hvilket defineres som en opløsning på 1080p. Du er selv ansvarlig for alle gebyrer for internetadgang. Henvend dig til din internetudbyder for information om eventuelle datagebyrer. Den tid, det tager for et program at starte, vil variere afhængigt af et antal faktorer, såsom hvor du er, aktuelt tilgængelig båndbredde, den valgte film eller tv-serie og konfigurationen på din Race Media NetTV-kompatible enhed.

3.5. RACE NETTV streamingsoftware er udviklet til Race Media NetTV og er beregnet til at muliggøre streaming af indhold fra RACE NETTV gennem kompatible enheder. Softwaren kan variere alt efter enhed og medie, og funktionaliteterne kan også være forskellige fra enhed til enhed. Du anerkender, at brug af tjenesten muligvis kræver tredjepartssoftware, som er underlagt tredjepartslicenser. Du accepterer, at du automatisk vil modtage opdaterede versioner af RACE NETTV softwaren og relateret tredjepartssoftware. Hvis din RACE NETTV-kompatible enhed sælges eller bliver væk eller stjålet, skal du deaktivere den kompatible enhed. Hvis du ikke logger ud eller deaktiverer enheden, kan efterfølgende brugere få adgang til Race Media NetTV-tjenesten gennem din konto, og de kan få adgang til visse af dine kontooplysninger. Følg instruktionerne på siden "Din konto" for at deaktivere en enhed.   

4.    Adgangskoder og kontoadgang

4.1. Det medlem, der oprettede RACE NETTV kontoen, og hvis betalingsmåde bliver debiteret ("kontoejer"), har adgang til og kontrol over RACE NETTV kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå, at andre opnår adgang til den (hvilket kan omfatte oplysninger om afspilningshistorik på kontoen), bør kontoejeren ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden (f.eks. de sidste fire cifre på det anvendte kredit- eller debetkort eller e-mailadressen, hvis han/hun bruger PayPal), som er tilknyttet kontoen over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto.

4.2. Du bør være varsom i forhold til beskeder, der beder dig om kreditkort - eller anden kontoinformation. Hvis du modtager sådanne beskeder, og du udleverer dine oplysninger, kan det resultere i identitetstyveri. Tilgå altid følsomme kontooplysninger ved at gå direkte til Race Media NetTV-webstedet og ikke gennem et hyperlink i en e-mail eller anden elektronisk besked, heller ikke selvom den ser officiel ud. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig, RACE NETTV eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden svigagtig aktivitet.

5. Gældende lov. Disse brugerbetingelser reguleres og fortolkes i henhold til dansk ret. Disse betingelser vil ikke begrænse eventuelle forbrugerrettigheder, du måtte have i henhold til ufravigelige love i dit bopælsland.

6. Tredjepartsapplikationer. Du kan støde på tredjepartsapplikationer (herunder, men ikke begrænset til, websteder, widgets, software eller andre softwareværktøjer) ("applikation(er)"), der interagerer med Race Media NetTV-tjenesten. Din brug af disse applikationer kan være underlagt tredjeparts brugerbetingelser eller licensvilkår.

7. Gyldighed. Hvis nogen bestemmelse eller bestemmelser i disse brugerbetingelser findes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal de øvrige bestemmelser fortsat have fuld gyldighed.

8. Ændringer i brugerbetingelserne. RACE NETTV kan, fra tid til anden, ændre disse brugerbetingelser. Vi giver dig besked mindst 30 dage før, de nye brugerbetingelser gælder for dig.

9. Elektronisk kommunikation. Vi sender dig information om din konto (f.eks. betalingsgodkendelser, fakturaer, ændret adgangskode eller betalingsmåde, bekræftelsesbeskeder, meddelelser) udelukkende i elektronisk form, f.eks. via e-mails til den e-mailadresse, du oplyser ved tilmelding.

Senest opdateret: 7. august 2019